Categories: KËSHILLA

Si t’ia ktheni jetën luleve: Ilaçi për lulet e vyshkura!

Bëjeni vetë ushqimin energjik, përkatësisht plehun natyral për lulet tuaja

Secili që ka lule në shtëpi e di sa e pikëlluar është t’i shohësh kur vyshken, kur u bien fletët dhe lulet.

Qoftë që keni harruar t’i ujisni apo i keni vendosur në vend të gabuar (ku nuk ka dritë, ku është tepër ftohtë apo tepër nxehtë), mos hiqni dorë menjëherë nga to.

Ekziston mënyra që t’u ndihmoni që sërish të lulëzojnë. Veprimi vijues do t’ju ndihmojë që lulet sërish t’i ktheni në jetë.

Bëni vetë ushqimin energjik, përkatësisht plehun natyral për lulet tuaja.

Përbërësit e nevojshëm: lëvore nga banania, kafeja e bluar dhe gëzhoja të vezëve...

Procedura: Të gjithë këta përbërës bluani në mikser, shtoni pak ujë.

Përbërjen e përftuar me lugë qiteni në saksi, gjithkah përreth lules.

Prisni pak ditë dhe rezultatet do t’i shihni!

In For Culture

Recent Posts

4 arsyet më të zakonshme përse lulet dhe bimët vyshken, ja zgjidhja për çdo problem

Të kujdesesh për bimët e lulet në vazo duket mjaft e lehtë deri në momentin…

4 hours ago

“Shtëpia e Bardhë”, kur u vendos guri i parë i themelit dhe si u vendos ky emër

Ndërtimi i Shtëpisë së Bardhë nisi me gurin e parë të themelit, më 13 tetor…

4 hours ago

Nëse jeni djegur, ja masat urgjente për të mos mbetur shenja

Nëse aksidentalisht jeni djegur me hekur apo ju është derdhur kafeja e nxehtë, duhet të…

4 hours ago

Njerëzit që braktisën shkollën, por ndryshuan botën!

Një nga çmimet më prestigjiozë, që një person mund të marrë në rrugëtimin e jetës,…

4 hours ago

Mbajeni gripin dhe virozat sa më larg vetes duke shmangur këto gabime në të përditshmen tuaj

Moti i paqëndrueshëm, luhatjet e temperaturave, qëndrimi për një kohë të gjatë në ambiente të…

4 hours ago

Kosova në Ilirikun e vitit 1689

Historiani Jahja Drançolli, ka publikuar një pjesë të hartës së Ilirikut, marrë nga atlasi i…

5 hours ago