Categories: KËSHILLA

Si ta pastroni hekurin për hekurosje me anë të një paracetamoli

Kur hekurosni rrobat ndonjëherë rastësisht hekurosni diçka që nuk do të duhej

Qoftë kur është fjala për gjurmë në fanellë apo në pëlhurë sintetike, njëherë kur e kaloni lehtësisht hekurin mbi atë vend të ndjeshëm ndaj nxehtësisë, mund të jetë e sigurt që ajo pjesë e hekurt e hekurit është ngjitur.

Edhe pse pothuajse është e pamundshme t’i eliminoni gjurmët kur hekuri të ftohet, si duket disa adhurues të pastrimit kanë zbuluar trukun që ka sukses.

Kërkoni në barnatoren më të afërt paracetamol.

Kur të ktheheni në shtëpi, lidheni hekurin në korrent elektrik dhe kurdiseni në gradë të nxehtë. Me ndihmën e pincës apo të darëve të vogla mbani tabletën e paracetamolit, fërkojeni në pllakë të nxehur hekurin tuaj.

Do të duhej të shihnit se si gjurmët vetë zhduken.

Nëse nuk ndodh kështu, shtoni nxehtësinë e hekurit, mirëpo kini kujdes të mos i digjni gishtat.

Dëshironi ta shihni trukun? Ndiqni videon

In For Culture

Recent Posts

Kuajt i dallojnë emocionet e njeriut -Ja çfarë thonë shkenctarët

Nëse jeni të zemëruar, kali juaj sipas të gjitha gjasave do ju jap një shikim…

3 mins ago

Cermonia e varrimit të Ismail Qemalit më 12 shkurt 1919 (Foto)

Më 24 janar të vitit 1919 në Peruxhia të Italisë, pak momente para se të…

9 mins ago

5 kafshët që ndihmuan në ndryshimin e historisë

Anëtarët e mbretërisë shtazore kanë luajtur prej kohësh një rol në historinë njerëzore. Zbuloni më…

35 mins ago

10 artistët që ndryshuan botën

10 artistët që ndryshuan botën Sir Charlie Chaplin (Lindur: 16 prill 1889 – Vdiq: 25…

47 mins ago

7 këshilla nga mjekët që diabetikët duhet të ndjekin gjatë pandemisë

Nuk kanë qenë të pakta lajmet mbi pandeminë dhe kujdesin ndaj vetes në këtë periudhë.…

60 mins ago

Enver Hoxha (1966): Kosova është shqiptare, mbetet shqiptare dhe i përket Shqipërisë

Me rastin e shkarkimit, që Josip Broz Tito dhe udhëheqja më e lartë e Jugosllavisë,…

2 hours ago