Categories: Uncategorized

Çfarë ndodh nëse shtoni pak uthull të bardhë në lavatriçe?

Lavatriçja është paisja më e rëndësishme në shtëpitë e të gjithëve. Megjithatë, duke e përdorur vazhdimisht (në shtëpitë me fëmijë të vegjël edhe çdo ditë apo dy herë në ditë) rrezikojmë ta prishim më shpejt nga ç’kemi parashikuar kur e kemi blerë. Myku dhe kalkariet mund të prishin funksionet normale të lavatriçes. Siç pastron rrobat edhe lavatriçja ka nevojë për t’u pastruar!


Një nga mënyrat më ekonomike dhe të efektshme për ta pastruar është ajo me uthull të bardhë. Përveçse do largoj papastërtitë dhe aromat e këqija të lavatriçes, uthulla e bardhë do shërbej edhe si detergjent për të zbutur rrobat.
Mjafton të që të shtoni pak uthull të bardhë te vendi ku hidhni zbutësin e rrobave dhe të procedoni siç bëni zakonisht. Rrobat do të jenë më të pastra dhe lavatriçja nuk do të rrezikoj të dëmtohet!

In For Culture

Recent Posts

10 misteret e fshehura në pikturat e famshme

Arti nuk është vetëm një burim frymëzimi, por gjithashtu një mister i madh. Artistët shpesh…

54 mins ago

“Somenat dita m’u di” (Që me natë dita m’u gdhi)-Kënga e parë dasme arbëreshe e dokumentuar

Të parën këngë dasme arbëreshe e ka dokumentuar Jeronim De Rada, dhe titullohet “Somenat dita…

1 hour ago

Diçka që nuk e dini për zinxhirin e xhinseve tuaja

Le të bëjmë një lojë. Shikoni zinxhirin e xhinseve. Do të lexoni shkronjat YKK. Nëse…

1 hour ago

Nëse e dëgjoni këtë emër gjatë fluturimit, do të thotë se ka një të vdekur në bord

Aeroplanët transportojnë miliona udhëtarë në mbarë botën çdo vit, por gjithashtu ata bartin edhe mijëra…

2 hours ago

Pse Deti i Zi quhet kështu?

Thuajse çdo njeri së paku një herë në jetë e ka dëgjuar emrin DETI I…

2 hours ago

Hidh pak kripë në shampo dhe do të zgjidhësh një nga problemet më të mëdha

Kripa është shumë e rëndësishme për jetën e njerëzve në përgjithësi. Është, në fakt, shija…

3 hours ago