Categories: ART

Një mënyrë efikase për të përdorur kopsat

Materialet që ju nevojiten janë:

-një abazhur i thjeshtë
-kopsa të madhësive dhe ngjyrave të ndryshme
-ngjitës

Realizimi:

Filloni duke i ngjitur në mënyrë të çrregullt kopsat. Duhet të përdorni një ngjitës të fortë, në mënyrë që të mos bymehet nga nxehtësia që mund të transmetohet gjatë kohës që abazhuri do të jetë i ndezur. Ju mund të zgjidhni një abazhur në ngjyrë të bardhë ose krem, në mënyrë që të bëhet kontrasti me kopsat.

In For Culture

Recent Posts

Kjo është historia e Louis Vuitton – nga një njeri i varfër në një markë gjigande

Sipas statistikave të vitit 2020, kompania Louis Vuitton zë vendin e 9-të midis markave më…

27 mins ago

Vargjet e shkrimtarit francez në 1609 për Skënderbeun: Flinte vetëm dy orë

Në faqen n°200 të poemës me titull “Le Dauphin” të shkrimtarit francez Jacques de La…

54 mins ago

A e dini se cili është libri më i shitur në botë?

Nëse e shohim në aspektin e librave më të shitur në botë, që brenda një…

1 hour ago

Itali, Dokumentari i 1951 mbi ritualin unik të martesës arbëreshe (Video)

Një baba (me gajde) të ndihmuar nga djali i tij i vogël kujdeset për delet…

1 hour ago

Maks Myle: “Emrat e mjaft popujve të njohur rrjedhin nga fjala e vjetër shqipe ‘Ar’ “

Maurico Druon, sekretar i akademisë frënge: “Shqiptarët i përkasin popujve më të vjetër se vetë…

2 hours ago

Çfarë ndodh nëse hani hudhër me stomak bosh

Kur mendon për ushqimet që duhen ngrënë me stomak bosh, hudhra është e fundit që…

3 hours ago