Ky grup i majmunëve Langur tregojnë sjellje empatike, duke aluduar se ‘’spiuni’’ majmun lodër, që është vendosur për të filmuar, mendojnë se është një fëmijë i vdekur i majmunëve Langur.

Sjelljet e tyre tregojnë emocione dhe dhimbje për ‘’të vdekurin’’, dhe e vajtojnë duke menduar se është një majmun Langur. Pamjet ishin filmuar derisa BBC bënte serialin ‘’Spy in the wild’’. /InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here