Categories: KËSHILLA

Mësoni disa “truqe” të lehta për t’i zbukuruar rrobat tuaja me qepje(Video)

Po jetojmë në kohën kur veshja dhe paraqitja e jashtme ka një rëndësi shumë të madhe, e ku secili mundohet të jetë i veçantë e unik në formën e tij ,shkruan InforCulture.info

Dizajnimi i rrobave nga vet ne, mund të jetë gjëja më e mirë dhe më pak e kushtueshme kur duam të dukemi më “atraktiv” e më me stil.

Secilit prej nesh i ka rastisur që së paku një herë në jetë të qepë një kopsë ,të rregullojë një këmishë të grisur apo diçka tjetër të thjeshtë.

Mirëpo të paktë janë ata që me qepje apo zbukurime të ndryshme modifikojnë rrobat e tyre dhe i bëjnë ato të duken edhe më bukur se që janë bërë në fabrikë apo shtëpi mode.

Nuk është thënë kot që “Detajet bëjnë diferencën” ,kjo padyshim që vlen edhe tek rrobat, ku me një detaj ne mundë t’iu japim atyre një pamje të mrekullueshme.

Videoja e mëposhtme ,na e dëshmon qartë, se me disa truqe të lehta të qepjes , ne mund t’iu japim rrobave tona pamje krejtësisht tjetër dhe shumë të bukur./InforCulture.Info

In For Culture

Recent Posts

E dini pse kopsat e këmishës te femrat janë në anën e majtë dhe te meshkujt në të djathtë?

Një mister i vjetër në dizajnin e veshjeve janë kopsat e këmishës te femrat dhe…

16 mins ago

Keni pyetur pse disa vezë janë kafe dhe disa të bardha? Ja përgjigjia

Keni pyetur ndonjëherë se pse disa vezë janë të bardha dhe disa kafe? Ngjyra e…

23 mins ago

Me plis në Paris edhe në vitet e 60’ta(Foto)

Shqiptarët edhe në vitit e 60’ta kishin shkuar me Plis në Paris. Këtë e dëshmon…

2 hours ago

Pse është keq të derdhësh kripën?

KISHA APO DA VINÇI?.. Në Mesjetë, kripa cilësohej si burim i çmuar. Kushtonte shumë dhe…

12 hours ago

Duhet ta dini që falë këtij gjeniu, e gjithë bota na quan Albania

Më 23 korrik të vitit 90 në Aleksandri, provincë romake, Egjipt – lindi Klaudius Ptolemy…

16 hours ago

E dini pse aeroplanët janë të lyer me ngjyrë të bardhë? Nuk jua pret mendja

Çdo kompani avionësh ka logon edhe emrin e saj në bishtin e aeroplanit, por shumica…

17 hours ago