Categories: KULTURË

Prej shtëpisë keni mundësi të vizitoni Muzeun më rrëqethës të Tiranës, klikoni në link dhe jeni brenda Muzeut

Në vitin 2017, ndërtesa e njohur si ‘Shtëpia me gjethe’, u kthye në Muzeun Kombëtar të Përgjimeve, i cili tashmë konsiderohet si një ndër muzetë më të veçantë që përpiqet t’u rrëfejë vizitorëve të tij një nga periudhat më të errëta të historisë së Shqipërisë.

Pasiqë tash janë mbyllur të gjitha institucionet, përfshirë edhe ato kulturore, ‘Muzeu Kombëtar i Përgjimeve’, tashmë mund të vizitohet edhe përmes platformës onlinë në 3D. / KultPlus.com

https://kultura.gov.al/3dsite/?lang=en

In For Culture

Recent Posts

Pse Deti i Zi quhet kështu?

Thuajse çdo njeri së paku një herë në jetë e ka dëgjuar emrin DETI I…

6 mins ago

Hidh pak kripë në shampo dhe do të zgjidhësh një nga problemet më të mëdha

Kripa është shumë e rëndësishme për jetën e njerëzve në përgjithësi. Është, në fakt, shija…

58 mins ago

E dini për çfarë shërben kjo pjesë në pasqyrën e brendshme të makinës?

Kjo është një levë që shërben për të mbrojtur shoferët nga të “verbuarit” natën nga…

1 hour ago

Kuajt i dallojnë emocionet e njeriut -Ja çfarë thonë shkenctarët

Nëse jeni të zemëruar, kali juaj sipas të gjitha gjasave do ju jap një shikim…

2 hours ago

Cermonia e varrimit të Ismail Qemalit më 12 shkurt 1919 (Foto)

Më 24 janar të vitit 1919 në Peruxhia të Italisë, pak momente para se të…

2 hours ago

5 kafshët që ndihmuan në ndryshimin e historisë

Anëtarët e mbretërisë shtazore kanë luajtur prej kohësh një rol në historinë njerëzore. Zbuloni më…

2 hours ago