Categories: SHKENCË/TECH

Snapchat i ka anuluar disa organizime, përfshirë edhe samitet me bashkëpunëtorë

Drejtori i përgjithshëm i Snapchat, Evan Spiegel ka kërkuar që të anulohen të gjitha organizimet e planifikuara, përfshirë edhe disa samite me bashkëpunëtorë, zhvillues, donatorë dhe inxhinierë, nga frika e përhapjes së coronavirusit.

Në dy prill, Snapchah kishte planifikuar kishte planifikuar të fillonte një samit me krijues, punonjës të marketingut dhe kreatorë, por këtë e ka shtyrë në një afat të pacaktuar, transmeton Telegrafi.

“Nuk na duket normale, se mund të mblidhemi me bashkëpunëtorë, në një kohë kur të gjithë po vuajnë nga bllokimet shkaku i coronavirusit”, ka thënë Spiegel.

Sipas tij, janë shumë organizime të gatshme, për të cilat punonjësit e Snapchat kanë punuar me përkushtim shumë të madh, ndërsa në çdo moment do të jenë gati që t’i sjellin risitë para publikut.

Ka mundësi, që nëse përhapja e coronavirusit të vazhdojë, disa prej organizimeve mund të zhvillohen në mënyrë virtuale, ndërsa të tjerat do të marrin kohë.

Megjithëse të selia qendrore e Snapchat vazhdon të jetë e hapur, punonjësve iu është kërkuar që të kenë kujdes të shtuar dhe të mos rrinë së bashku në grupe.

In For Culture

Recent Posts

54 TË SHËRUAR DHE 186 RASTE ME COVID-19!

54 TË SHËRUAR DHE 186 RASTE ME COVID-19! Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin…

3 hours ago

Çfarë tha kryeministri serb, për vrasjen e Esat Pashës?

Nga Aurenc Bebja “La Petite République” ka botuar, të enjten e 17 qershorit 1920, në…

3 hours ago

Ballkani quhej Scandrebeco; Zbulimi i hartës së rajonit e vitit 1455

Një rast tjetër i ngjashëm kur territoret përcaktohen me emrin e një njeriu mund të…

5 hours ago

Arkitektja e parë shqiptare në Kosovë

Suade Doko Mekuli (1931-2010), erdhi nga Ohri i Maqedonisë në Prishtinë në moshë të re…

5 hours ago

Si u vendos “taksa e parfumeve” në Shqipëri për të financuar shtypjen e librave shqip për ‘tokat e lirueme’!

Në fund të tetorit të vitit 1943, kur vendi ndodhej nën pushtimin e trupave ushtarake…

5 hours ago

Misteret e shpellave të Cërkolezit të Istogut

Shkruan: Haxhi Mehmetaj Motivet e vizatuara, dielli, shkronja X, rrathët më katër rreze, rombi dhe…

5 hours ago