Facebook ka shpjeguar se çfarë ndodh me llogaritë e përdoruesve që vdesin.
Sipas Facebook, të gjitha mesazhet, fotot, postimet, komentet, reagimet dhe informacionet do të hiqen menjëherë dhe përgjithmonë nga Facebook.
“Kjo do të thotë që kur dikush na informon se i përdoruesi ka vdekur, të gjitha mesazhet, fotot, postimet, komentet, reagimet dhe informacionet e tij do të hiqen menjëherë dhe përgjithmonë nga Facebook. Profili i tij kryesor dhe çdo profil shtesë në Facebook do të fshihen gjithashtu. Mirëpo, nëse doni të mbani një kujtim për veten tuaj, mund ta ktheni faqen në një “profil përkujtimor”, deklaron Facebook.
A mund të ofrojë një përllogaritje e re, e bazuar në dy tregues…
Konsumatorët familjarë në Kosovë mund të përfitojnë nga tarifa e ulët e energjisë elektrike…
Teza e doktoraturës e historianit shqiptar Daut Dauti (1960-2026) sjell një këndvështrim britanik mbi zhvillimet…
Në vitin 335 para erës sonë, ndërsa Aleksandri i Madh po përpiqej të siguronte kufijtë…
Përpara se emri i Azem Bejtë Galicës të bëhej simbol i lëvizjes kaçake në Kosovë,…
Letra e Esad Pashë Toptanit, drejtuar Myftiut të Lumës dhe Lumjanëve ! Zotnis së tij…