<div id="reklama-170x600">
    <script type="text/javascript">
        window.ANConfig = window.ANConfig || {};
        window.ANConfig.placements = window.ANConfig.placements || [];

        window.ANConfig.placements.push({
            adUnitId: 'reklama-170x600',
            propertyId: '104390',
            placementId: '840783',
            data: {
            },
            onLoad: function (adUnitId) {
                console.log('1', adUnitId);
            },
            onFail: function (adUnitId) {
                console.log('0', adUnitId);
                //fallback code
            },
        });

        (function () {
            if (!document.getElementById('ap-js')) {
                var ver = new Date().toISOString().split(':')[0].replace(/\D/g,'');
                var apjs = document.createElement("script");
                apjs.type = "text/javascript";
                apjs.async = true;
                apjs.setAttribute('id', 'ap-js');
                apjs.src = "https://central.gjirafa.com/js/ap-gjanout.js?v=" + ver;
                document.head.append(apjs);
            }
        })();
     </script>
</div>

Ja sesi të rikuperoni llogarinë e fshirë të TikTok

TikTok padyshim po shndërrohet në rrjetin social hit të 2020. Ndërsa aplikacioni ka qenë live që prej 2016-ës, pandemia globale e koronavirusit kanë shtyrë përdorimin e tij drejt rekordeve të reja.

Nëse në të kaluarën keni hapur një llogari TikTok për të parë si funksionon dhe keni kuptuar se nuk është për ju, me shumë gjasa e keni fshirë.

Por nëse jeni penduar për fshirjen e tij ju ende mund të rikuperoni llogarinë nën disa rrethana të caktuara.

TikTok bën të mundur rikuperimin e llogarisë deri në 30 ditë pasi e keni fshirë atë. Ndiqni hapat mëposhtë për të rikuperuar llogarinë tuaj:

1. Hapni aplikacionin TikTok në smartfon.

2. Në cepin e djathtë poshtë të ekranit shtypni ikonën e profilit.

3. Në pamjen e profilit shtypni “Sign up.”

4. Në fund të ekranit të regjistrimit shtypni “Login” ngjitur me opsionin “Already have and account?

5. Vendosni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin që ka pasur llogaria duke klikuar “Use phone/email/username” në krye të listës.

6. Pasi të jeni kyçur do të dërgoheni tek një hapësirë e cila tregon se llogaria juaj është në proces çaktivizimi. Mjafton të klikoni “Reactivate.”

7. Llogaria juaj do ti kthehet normalitetit menjëherë.

8. Ky proces funksionon vetëm nëse e keni ç’aktivizuar llogarinë në 30 ditët e fundit. Nëse kjo periudhë ka kaluar atëherë llogaria juaj është fshirë përgjithnjë dhe opsioni i vetëm për ju ngeler hapja e një llogarie të re. 

postbck postbck

Recent Posts

E keni pyetur ndonjëherë veten tuaj se përse njerëzit e suksesshem veshin të njëjtat rroba?!

    Nga Steve Jobs me golfin e zi dhe xhinset klasike, te Mark Zuckerberg…

2 hours ago

Prindër kujdes! Ja se sa duhet të peshojë çanta e shkollës së fëmijës tuaj…

    Një kufi i thjeshtë dhe disa shenja në trup tregojnë kur çanta është…

2 hours ago

Marramendja gjatë shtatzënisë/ Ja pse ndodh dhe si mund ta lehtësoni…

    Shtatzënia sjell ndryshime të shumta në trup, prandaj nënat në pritje shpesh hasin…

2 hours ago

Pija më e mirë e mëngjesit për shëndetin e zemrës

    Një zakon i thjeshtë në mëngjes mund të ndihmojë shëndetin e zemrës: pirja…

22 hours ago

Çfarë duhet bërë kur fëmijët infektohen me fruth në çerdhe. Përgjigjet pediatrja!

    Mjekja pediatre Zerina Sheme ka ndarë në rrjetet sociale informacion në lidhje me…

22 hours ago

Sa kafe mund të pimë në ditë? Ja çfarë thonë studimet e reja për zemrën

  Kafeja, në sasi të moderuara, nuk duket të jetë armiku i zemrës. Por jo…

22 hours ago