<div id="reklama-170x600">
    <script type="text/javascript">
        window.ANConfig = window.ANConfig || {};
        window.ANConfig.placements = window.ANConfig.placements || [];

        window.ANConfig.placements.push({
            adUnitId: 'reklama-170x600',
            propertyId: '104390',
            placementId: '840783',
            data: {
            },
            onLoad: function (adUnitId) {
                console.log('1', adUnitId);
            },
            onFail: function (adUnitId) {
                console.log('0', adUnitId);
                //fallback code
            },
        });

        (function () {
            if (!document.getElementById('ap-js')) {
                var ver = new Date().toISOString().split(':')[0].replace(/\D/g,'');
                var apjs = document.createElement("script");
                apjs.type = "text/javascript";
                apjs.async = true;
                apjs.setAttribute('id', 'ap-js');
                apjs.src = "https://central.gjirafa.com/js/ap-gjanout.js?v=" + ver;
                document.head.append(apjs);
            }
        })();
     </script>
</div>

Ja sesi të rikuperoni llogarinë e fshirë të TikTok

TikTok padyshim po shndërrohet në rrjetin social hit të 2020. Ndërsa aplikacioni ka qenë live që prej 2016-ës, pandemia globale e koronavirusit kanë shtyrë përdorimin e tij drejt rekordeve të reja.

Nëse në të kaluarën keni hapur një llogari TikTok për të parë si funksionon dhe keni kuptuar se nuk është për ju, me shumë gjasa e keni fshirë.

Por nëse jeni penduar për fshirjen e tij ju ende mund të rikuperoni llogarinë nën disa rrethana të caktuara.

TikTok bën të mundur rikuperimin e llogarisë deri në 30 ditë pasi e keni fshirë atë. Ndiqni hapat mëposhtë për të rikuperuar llogarinë tuaj:

1. Hapni aplikacionin TikTok në smartfon.

2. Në cepin e djathtë poshtë të ekranit shtypni ikonën e profilit.

3. Në pamjen e profilit shtypni “Sign up.”

4. Në fund të ekranit të regjistrimit shtypni “Login” ngjitur me opsionin “Already have and account?”

5. Vendosni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin që ka pasur llogaria duke klikuar “Use phone/email/username” në krye të listës.

6. Pasi të jeni kyçur do të dërgoheni tek një hapësirë e cila tregon se llogaria juaj është në proces çaktivizimi. Mjafton të klikoni “Reactivate.”

7. Llogaria juaj do ti kthehet normalitetit menjëherë.

8. Ky proces funksionon vetëm nëse e keni ç’aktivizuar llogarinë në 30 ditët e fundit. Nëse kjo periudhë ka kaluar atëherë llogaria juaj është fshirë përgjithnjë dhe opsioni i vetëm për ju ngeler hapja e një llogarie të re. 

postbck postbck

Recent Posts

E quajnë “policja e lagjes”, macja që ka fituar zemrat e miliona njerëzve

    Një mace shtatëvjeçare me emrin ‘Nimis’ është kthyer në një nga personazhet më…

7 hours ago

Pse na shfaqen mavijosje në trup pa u goditur?

  Ndonjëherë, në trup shfaqen njolla me ngjyrë të kaltër, vjollcë apo të verdhë, edhe…

7 hours ago

Sa kilogramë mund të humbni në javë?

    Koha që nevojitet për të humbur peshë ndryshon nga personi në person. Faktorë…

7 hours ago

Helmi i bletës kundër kancerit të gjirit, molekula e vogël që tronditi qelizat e tumoreve agresive dhe hapi një horizont të ri për mjekësinë

Nga Albert Vataj Një përbërës natyror i helmit të bletës, melitina, ka demonstruar aftësi të…

2 days ago

Mënyra se si njerëzit bënin punën e tyre të pëditshme në një fabrikë thikash në Francën e fillimshekullit XX

  Në vitin 1902, në punishte të vogla të prodhimit të thikave në Francë, mund…

2 days ago

Këto dy shifra të thjeshta mund të parashikojnë rrezikun nga sëmundjet e zemrës

    A mund të ofrojë një përllogaritje e re, e bazuar në dy tregues…

3 days ago