Gjatë qershorit të këtij viti, Google prezantoi funksionin “Locked Folder” në kuadër të aplikacionit Google Photos për pajisjet Pixel.
Kjo karakteristikë tani vjen edhe në pajisjet që nuk janë të linjës Pixel.
“Locked Folder” është “folderi” i sigurt dhe i mbyllur në kuadër të pajisjes, ku përdoruesit mund të ruajnë fotografitë dhe videot e tyre private, e përmbajtja e tyre nuk do të bartet tek Google Photos.
Përdoruesit e tjerë në këtë “folder” mund të shohin vetëm përmbajtjen që pronarët kanë ruajtur, e nuk u lejohet shpërndarja e tyre.
Farmacistët po u bëjnë thirrje disa kategorive të njerëzve që të tregojnë më…
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) njofton se, gjatë periudhës 16…
Një limon i plotë përmban 139 për qind të dozës së rekomanduar të…
Mëlçia jonë ndeshet çdo ditë me një sërë substancash, shumë prej të cilave…
Diabeti mund të mbetet i pazbuluar për shumë vite, sepse nivelet e larta…
Nëse nuk jeni në dijeni, letra higjienike në historinë e frigoriferit, sado e…