6.1 C
Pristina
Thursday, September 28, 2023
Home Payday Loans

Payday Loans

Most Read

Populli shqiptar e gjuha shqipe janë të paktën 6 mijë vjet të vjetër

Në një artikull të fundit të Science, përmes të cilit me metoda të sofistikuara studiohet origjina e gjuhëve indoeuropiane dhe e gjuhës...

Kjo është vetura që kushton 100 milionë dollarë- Vetëm një njeri në botë ka të drejtë ta vozisë

YouTuberi i njohur MrBeast publikoi ditë më parë një video në kanalin e tij ku provoi vetura të shumta nga një që...

Metoda japoneze për të kursyer 35% të pagës çdo muaj

Të gjithëve u ka ndodhur që paratë që marrim nga rroga të zhduken shumë më herët nga sa prisnim dhe aty fillojnë...

“Ju rrugaça sallahana, vagabonda shakllabana, rricna t’ndyet, mikrobe të kqi, qi të mjerës moj Shqipni, kthelltë hi i keni në mushkni”

Ju rrugaça sallahana Ju rrugaça sallahanavagabonda shakllabanarricna t’ndyet, mikrobe të kqiqi të mjerës moj Shqipnikthelltë hi i keni në...