6.1 C
Pristina
Thursday, September 22, 2022

In-ForCulture

0 POSTS0 COMMENTS

TOP AUTHORS

3765 POSTS0 COMMENTS
13011 POSTS0 COMMENTS
0 POSTS0 COMMENTS
0 POSTS0 COMMENTS
530 POSTS0 COMMENTS

Most Read

Nuhatja dhe kujtesa, përse erërat ngjallin kujtime

Disa aroma zgjojnë kujtime dhe shkaktojnë emocione të forta. Çfarë ndodh në tru – dhe si mjekët dhe sipërmarrësit përpiqen t`i përdorin...

Pirja e një gote qumësht dhe ngrënia e një gote kos çdo ditë mund të ndihmojë në parandalimin e diabetit të tipit 2

Pirja e një gote qumësht dhe ngrënia e një gote kos çdo ditë mund të ndihmojë në parandalimin e diabetit të tipit...

Tesla Optimus prezantohet në fund të muajit

Tesla po përgatitet për të prezantuar robotin humanoid me inteligjencë artificiale (AI) që shpreson se do të transformojë ndërmarrjet, vendet e punës...

Sa milingona jetojnë në Tokë? Shkencëtarët zbulojnë numrin e tyre

Mbase nuk e kemi pyetur kurrë veten për këtë, por tani që pyetja u bë të gjithë do donim të dinim përgjigjen....