Janë të shumtë personat që kanë dhimbje koke apo migrenë çdo ditë dhe mënyra për ta përballuar atë është duke marrë vazhdimisht ilaçe.about:blank

Por nëse nuk është shumë e fortë, por e lehtë, atëherë ka mënyra për të reduktuar dhimbjen dhe për ta bërë atë të largohet më shpejt.

Një dehidrim shumë i lehtë mund të shkaktojë dhimbje koke. Pini një gotë të plotë me ujë dhe simptomat e lehta mund të zhduken menjëherë.

Koha jashtë

Nëse keni një shtrëngim në të dy tempujt, atëherë kjo mund të tregojë se jeni të stresuar. Bëni një pushim, merrni 5 frymë thellë, merrni frymë përmes hundës dhe nxirrni përmes gojës.

Asnjë celularabout:blank

Nëse kur lundroni në internet ose dërgoni mesazhe me celularin tuaj, e shikoni ekranin shumë afër, atëherë kjo shkakton shumë lodhje të syve dhe mund t’ju shkaktojë dhimbje koke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here