Këto lule mund të jenë mënyra për të kaluar gjithë gushtin, pa u friksuar nga shuma e faturës së energjisë elektrike, në fund të muajit. Përveçse pastroni ajrin, edhe e freskoni atë! Cilat janë?

1. Druri i palmës Areka
Eleminon helmet dhe dyoksidin e karbonint, por njëkohësisht ka rol shumë të madh në rritjen e lagështisë së ajrit në banesë.

2. Aloe vera
Kjo lule është e njohur për cilësitë e saj mjekuese, mirëpo mund të mbajë temperaturë të ulët të ajrit dhe kështu të mbrojë shtëpinë nga ngrohja e tepërt.

3. Fikusi
Kjo lule që mund ta keni të gjithë në shtëpi, eliminon bakteret dhe mund ta bëjë shtëpinë më të freskët.

4. Druri gjarpër
Druri gjarpër është zgjedhje e përsosur për dhomën e gjumit, sepse nuk harxhon oksigjen, aq më pak në mbrëmje.

recommended by

BRAINBERRIES

17 Astonishingly Beautiful Cave Churches

LEARN MORE

5. Fieri i Bostonit
Kjo lule nuk përdoret vetëm për të dekoruar ambientin, shërben si pastrues I ajrit dhe freskues I tij./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here