Ju keni sytë e një skifteri nëse mund të dalloni drerin e fshehur në këtë skenë pyjore.

Përdoruesve të TikTok u është thënë se kanë sytë e një grabitqari nëse mund të gjejnë kafshën e pakapshme të fshehur mes shkurreve.

Një klip prej 12 sekondash tregon një peizazh mbresëlënës me kullota dhe pemë përpara se të lulëzoni në vendin ku fshihet një dre.

Ndërsa fotografia zmadhohet, shikuesit me sy shqiponjë drejtohen drejt një pjese të vogël toke me degë të varura nga pemët përreth.

Shikoni pak më afër dhe do të dalloni drerin, duke e shtrirë kokën duke u ngjitur në barin e gjatë dhe duke pushuar në hije. /Telegrafi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here