Sa më shumë që përpiqesh të mbulosh diçka, aq më shumë vëmendje merr ajo. Shumica prej nesh ka të ngjarë të marrë disa sekrete në varr sepse zbulimi i tyre mund të jetë fatal. Për shembull nëse Coca Cola u tregonte të gjithëve në lidhje me përbërësin e saj të fshehtë, nuk do të ishte një pije freskues nr 1 në botë. Por sekretet bëhen mistere pas një periudhe të caktuar kohe dhe ne nuk mund të mos mendojmë për to.

Bejevet/InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here