Për shumë shqiptarë shurupi i trëndafilit zgjon ndjesinë e nostalgjisë për kohët e dikurshme, kur ishte një ndër pijet më të veçanta që zonjat e shtëpisë përgatisnin kur trëndafilat çelnin nëpër oborret e shtëpisë por edhe në natyrë.

Më poshtë mund të gjeni recetën se si ta përgatisni shurupin e trëndafilave në kushte dhe me mjete shtëpije./InforCulture.info

(Videoja është realizuar nga “Fruta dhe perime nga Lida” në youtube)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here