Një muze i Indianës në ShBA njoftoi se punëtorët ishin në gjendje të zgjidhnin një mister 50-vjeçar duke hapur një kasafortë dhe duke zbuluar një fletë letre me informacion sigurimi.

Muzeu Ruthmere në Elkhart tha se kasaforta e murit ka qenë aty që përpara hapjes së muzeut në 1973 dhe besohet se nuk është hapur për vite më shumë sesa ka qenë në funksion muzeu.

Ata në një postim në Facebook u shprehën se kombinimi i numrave të kasafortës u gjet me ndihmën e ish-banorit të Ruthmere, Bob Deputet dhe vajzës së tij, Cathy O’Connor.

Punëtorët e përdorën kombinimin për të hapur kasafortën dhe zbuluan një fletë të vetme letre me informacion sigurimi.

“Mjerisht, paratë ishin zhdukur prej kohësh”, thuhet në postim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here