Categories: RETROSPEKTIVËSOCIALE

Fotografitë që vetëm personat që kanë lindur në të 90′-at mund t’i kuptojnë(Foto)

Teknologjia është çdoherë në funksion të lehtësimit të jetës së njerëzve.

Në fillim të viteve të 2000-ta vetëm se kishte filluar të prezantohej teknologjia tek njerëzimi, e cila si çdo gjë në fillim, kishte defektet dhe vështirësitë e tyre. Një koleksion fotografish tregon pikërisht mjetet teknologjike të prodhuara në fillim të këtyre viteve, të cilat mund t’i kuptojnë vetëm gjeneratat që i kanë përjetuar ato, respektivisht ato të viteve të 90′-a.

Ndiqini mjetet në fjalë në fotografitë e mëposhtme.

In For Culture

Recent Posts

Se Shqypnia u rrudh e vogël – poezi nga Gjergj Fishta

Kishin Hyp Nji Rreze DilliAi Shen Pjetri e Ai Shen MhilliE Po Flisnin Per i…

18 hours ago

Kur Mehdi Frashëri projektonte sistemin me 7 banka për Shqipërinë

Në vitet ’20, ka pasur debate të shumta për krijimin e bankës kombëtare që do…

18 hours ago

“Hilet e marketingut”, kjo është arsyeja pse frutat dhe perimet në supermarkete janë gjithnjë të dukshme në hyrje

Kur hyjmë në një supermarket, pothuajse gjithmonë jemi të përshëndetur nga frutat dhe perimet shumëngjyrëshe…

19 hours ago

Çfarë ishte “Taksa e Karantinës”, që u aplikua në Shqipëri për 50 vite?

Shqipëria është përballur disa herë më epidemi, kryesisht murtaje dhe kolere. E në këtë kushte,…

19 hours ago

Ushqimet që ju ndihmojnë të zbutni simptomat e alergjisë

Ekspertët thonë se simptomat e alergjisë dhe astmës mund të zbuten me anë të ushqimit:…

19 hours ago

Misteret e një shpelle afër Permetit,është banuar 5500 vjet më parë

Vendbanimi shpellor i Bënjës ka hyrë herët në historinë e arkeologjisë shqiptare, qysh më 1954…

19 hours ago